Interieuradvies

"Beschouw je huis als een persoonlijke schatkamer!"

Le Corbusier

 

De woonbladen staan vol met leuke tips en ideeën om je huis helemaal volgends de laatste trends in te richten.

 

Maar wat past er eigenlijk in jouw huis? Welke maat dressoir zou voor jou het mooiste resultaat geven en hoe groot moet de tafel worden? Welke kleur doe je op de wand? Vaak weet je wel wat je mooi vindt en hebt zeker een idee wat je in huis aan sfeer wilt hebben. Toch is het lastig om alle meubelstukken, verlichting en accessoires in huis op elkaar af te stemmen. Je wilt je lekker voelen in je eigen huis. Het moet passen als een warme jas.

 

Een goed advies kan de perfecte oplossing zijn. Waarom zelf doormodderen terwijl een uurtje overleg met een interieuradviseur je verder kan helpen. Een frisse kijk op je huidige interieur kan er voor zorgen dat al je woonwensen ineens samenvallen. Praktische bergruimte, creatieve ruimteverdelers of slimme verlichting. De interieuradviseur denkt met elke vraag mee en heeft passende oplossingen voor ieder probleem.

 

Dus, verzamel de mooiste, leukste, meest interessante meubel en interieur foto's uit woonbladen in je eigen ideeën map. Maak een aantal foto's van je huidige interieur en trek de stoute schoenen aan!

 

Kom langs, bel of mail voor een vrijblijvende afspraak.

Graag tot ziens bij ons aan de ontwerptafel.

https://beyer-interieur.nl/files/styles/achtergrond/public/3000.071116beyerinterieurelspt-10_2.jpg?itok=VKdgejEO