Woningplan

 

Particulier

 

U heeft een nieuw(bouw) huis gekocht.

Hoe gaat u de woning indelen? Hoe gaat u elk vertrek zo prettig en efficiënt mogelijk inrichten? Beyer interieur voorziet u graag van een vakkundig advies. Geheel naar uw wensen ontwikkelen we de indeling van de woning in 3D. Dit kan een ‘klein’ advies zijn of een complete inrichting.

 

Heeft u verbouwplannen?

Bij nieuwbouw, aanbouw of bij een interne verbouwing nemen wij graag al uw bouwzorgen uit handen. Want er komt veel bij kijken. De aanvraag en begeleiding van vergunningen; contact met de architect; overleggen met de constructeur; het regelen van een aannemer, stukadoor, elektricien, schilder etc. U heeft slechts één contactpersoon: Beyer interieur. Wij controleren offertes en zorgen ervoor dat uw ideeën en wensen uitgevoerd worden.

 

Heeft u behoefte aan meer ruimte in uw huis?

U wilt uw huis anders indelen, maar er is geen budget voor een grootse verbouwing? Ook dan denken wij graag mee. Wij zijn gespecialiseerd in creatieve woningoplossingen.

 

 

Zakelijk

 

U gaat een bedrijfspand (ver)bouwen?

Buiten bestaande kaders denken, dat is onze specialiteit. Hierdoor ontwikkelen wij de mooiste plannen. Samen met u. Inmiddels hebben we uiteenlopende bedrijven tevreden gesteld met onze diensten. Sportclubs, kantoren en horecagelegenheden behoren tot onze klantengroep. Beyer interieur geeft interieuradvies, maakt meubelen op maat en levert (onderdelen van) de gehele inrichting.

Tegenwoordig zijn wij vanaf de ontwerpfase betrokken bij diverse nieuwbouwprojecten. Zo wordt er vooraf rekening gehouden met wat de klant wil bereiken. Dit heeft namelijk invloed op de indeling van het gebouw. Er wordt in deze fase ook rekening gehouden met praktische zaken en uiteraard met de sfeer die de vertrekken moeten hebben.

https://beyer-interieur.nl/files/styles/achtergrond/public/3000.071116beyerinterieurelspt-10_4.jpg?itok=jpmbGsmA