Kleurrijk interieur

Een klant van ons had behoefte aan meer kleur in huis. Daarnaast was er de wens: meer bergruimte in de woonkamer en keuken. De twee ruimten moesten een geheel worden met een open, fris gevoel.

 

3D ONTWERP

Er volgden gesprekken waarin alle wensen besproken werden. Daarna kon Ruud aan de slag. Zijn ideeën zette hij om in een 3D ontwerp. Het mooie van een 3D tekening is dat je samen met de opdrachtgever eventuele veranderingen kunt aanbrengen. Zo twijfelden deze mensen bijvoorbeeld over de kleur geel. In het ontwerp laten we dan andere mogelijkheden zien. Door het visueel te maken, kunnen klanten heel bewust keuzes maken.

 

MAATKAST

Beyer Interieur ontwerpt en maakt zelf kasten op maat. Elke ruimte moest ten volste benut worden. In de woonkamer hebben we van een verloren hoekje een kast gemaakt. Hij is ontworpen naar de wens van de klant. Mat lades en voldoende ruimte om hun collectie fototoestellen te etaleren. Daarnaast hebben we de hele keuken op maat gemaakt.

 

KLEURADVIES

De sfeer van een ruimte wordt voor een groot deel bepaald door kleur en licht. Door persoonlijke gesprekken komen we erachter welke kleuren bij de opdrachtgever passen. Bij de ruimte, bij de meubels. De kleur van de kast en de muur in deze woonkamer is veranderd. En de gele keuken past bij hun woonwens 'verfrissend'. Hier is ook ons lichtplan uitgevoerd. Op de lichtkoof is functioneel licht aangebracht met spotjes. Erachter zit indirect LED strijklicht. Dit lijnenspel op het plafond is prachtig 's avonds.

 

STYLING

Aan het einde van het proces komt Ruud nog een keer terug voor de finishing touch. Van de veranderde ruimten maken we weer een thuis voor de bewoners. Als alles klaar is, maken we het af met accessoires. We verwerken zoveel mogelijk eigen materialen en spullen in de styling. Dat maakt het persoonlijk, vertrouwd en nieuw tegelijk.

Ontwerper: