Stoer nieuwbouwhuis - Waterfront

Bij het kopen van een nieuwbouwhuis, is het belangrijk om je eigen en persoonlijke sfeer toe te voegen. Op internet en in de woontijdschriften is ontzettend veel inspiratie te vinden. Vooral wanneer het huis nog in aanbouw is, of als er zelfs alleen nog maar tekeningen van de gekochte woning zijn, is het lastig om in te schatten wat bij u, het huis en de ruimte past. Een interieuradvies met 2D of 3D tekeningen kan hierbij een goede oplossing zijn.

 

Voor dit nieuwbouwhuis in Waterfront Harderwijk hebben we meegedacht over de benedenverdieping. Het resultaat: een robuust geheel met opvallende elementen. Het unieke aan de maatwerk keuken, is de vlakverdeling van de wandkast. De wandkast bestaat namelijk uit allemaal gelijke vlakken waarachter de apparatuur en veel bergruimte te vinden is.  Als tegenhanger van de strakke wandkast is er gekozen voor een stoer betonnen werkblad.

 

Andere opvallende elementen zijn de stoere visgraat vloer en de kleur blauw die rondom de hal is aangebracht. Doordat beide elementen zowel in de keuken als in de woonkamer terug komen, ontstaat er verbinding tussen de twee ruimtes. In de woonkamer is een maatwerk tv-meubel gerealiseerd dat overloopt in een bank voor bij de eettafel. Naast dat het meubel zorg voor veel bergruimte, zorgt het ook voor lengtewerking in de ruimte.