Sfeervol nieuwbouwhuis

Hoera! Een nieuw huis gekocht in het prestigieuze project Waterfront Harderwijk. Als één van de eerste bewoners hebben Harry en zijn partner Geke inmiddels hun intrek genomen in hun nieuwe stek op het Zuidereiland. In een woning die casco werd opgeleverd, dus daar stonden we dan met de tekeningen in de hand. Waar begin je? Harry en Geke begonnen bij Beyer Interieur in Harderwijk.

 

OVERTUIGEND ADVIES

Het begon bij een adviesgesprek in de winkel aan de Smeepoortstraat. ‘Ruud filterde met de juiste vragen onze wensen en ideeën en vertaalde dat in een eerste tekening,’ vertelt Harry. ‘Deze was eigenlijk meteen in lijn met onze gedachten. Uiteraard is het dan zo dat hoe langer je erover na mag denken, je nog tot andere ideeën komt maar dat was voor Beyer Interieur geen probleem. Zo hadden wij een ovale eettafel bedacht, maar Ruud wist ons te overtuigen dat deze in onze ruimte helemaal niet handig zou zijn. Nu staat er dus een langwerpige tafel, volledig naar onze zin.’

 

SPELEN MET RUIMTE
‘Ruud heeft er echt oog voor, een echte vakman dus,’ lacht Harry. ‘Hij speelt echt met ruimte. Hoe hij de meubels neerzet en op de details let. Voor ons was het klip en klaar dat er een tv meubel op pootjes zou komen. Ruud vond van niet. Een zwevend meubel aan de wand geeft immers een meer ruimtelijk effect. Hij opende met kleine details onze ogen,’ gaat hij verder.

 

BINNEN BUDGET

Harry en Geke zijn ook vol lof over de werkwijze van Beyer Interieur. ‘We hebben een budget afgegeven en daar gingen ze serieus mee om. Resultaat is dan ook dat we binnen budget zijn gebleven.’ Dit terwijl ze alles regelden; van het adviesgesprek en de tekening tot de planning met derde partijen en de inrichting van het huis tot en met de kussens, de klok en het vaasje. Op een goed moment kwam Ruud met zijn bus vol accessoires en is hij in de weer geweest om het interieur helemaal naar onze zin af te stylen. Geweldig!’ 

 

KEUKEN

‘Eigenlijk moet je ook nog weten dat Beyer Interieur ook keukens doet. Het is dat we onze keuken al besteld hadden, anders hadden ze die ook mogen doen,’ benadrukt hij. ‘We vertellen iedereen dat ze bij Beyer Interieur moeten binnenlopen. Ja, wij zijn ambassadeurs van Beyer Interieur!’ lacht Harry zichtbaar trots.