Vrijstaande villa, begane grond

'Heeft dit huis potentie?' Was de vraag waarmee deze klant onze winkel binnen stapte.

 

Ruud is samen met de klant het huis gaan bezichtigen om te kijken wat de mogelijkheden waren voor het huis dat toen nog te koop stond. Een groot huis in een bosrijke omgeving. Prachtig, maar er waren nog wel wat wensen.

 

Een leefkeuken waar het ook gezellig is tijdens het koken en niet alleen daarna. Ook was het belangrijk om het geheel licht te houden en toch met een warme uitstraling. Om dit voor elkaar te krijgen is er gekozen voor een witte basis met notenhouten accenten en een notenhouten wand waarachter ontzettend veel opbergtuimte zit.

 

Het kookeiland is het middelpunt van de keuken. Hieraan kan gekookt, geborreld en gekletst worden. Tegenover de kookplaat is een bar gecreëerd waardoor er tijdens het koken al vrienden kunnen aanschuiven. De lichtkoof boven het eiland, waar ook het afzuigsysteem in zit verwerkt, zorg voor pretig werklicht.

 

De noten houden details hebben wij ook in de rest van het huis terug laten komen. Bekijk het project Vrijstaande villa, 1e verdieping om meer te zien van deze verbouwing.

Ontwerper: